TÜRK MALI HAFTASINDA ÖĞRENCİLERİMİZ ''TUTUMLU OLMANIN ÖNEMİ'' Nİ ANLATTI.

Tarih: 26 Aralık 2011

İkinci sınıf öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri Emel ÖZSAKALLI ve Melek DEMİRYÜREK ile hazırladıkları Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası, konferans salonumuzda anlamlı bir sunumla kutladı.Öğrencilerimiz, güzel sözler, şiirler, şarkılarla küçük skeçler, İngilizce seslenişlerle tutumlu olmanın ve yatırım yapmanın önemine değindiler.Tutumlu olmanın ve yatırım yapmanın sağlıkta, enerji kaynaklarımızın, eşyalarımızın, gereğinden fazla harcanan zamanın kullanımı ve paramızın harcanması gibi birçok konuda önemli ve gerekli olduğunu anlattılar. İÖO Müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ bütün bu çalışmalardan dolayı öğrencileri ve öğretmenleri kutlayıp velilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederken, dostluk, arkadaşlık, sevgi, saygı gibi konularda tutumlu, duyarlı olunması; aşırılıklardan kaçınılmasının önemini ifade etti.