GÜZEL BİR CANAVAR HİKAYESİ

Tarih: 22 Nisan 2013

İngilizce Kulüp öğrencilerimiz, Yabancı Diller Zümre Başkanı Banu MESTANOĞLU, öğretmenleri Aysel ALTINBAY KEÇECİ ve Serra SALKIN yönetiminde "Beauty is a Beast"(Güzel Bir Canavar) hikayesini sahneye taşıdılar. MESTANOĞLU "Hayatın telaşı içinde neyiz güzel neyin çirkin olduğunun farkına varmadan geçiriyoruz zamanımızı. Tıpkı " Beauty is a Beast" adlı oyunumuzda anlatmaya çalıştığımız gibi. Güzelin içindeki canavarı göremiyoruz bazen ya da canavarın içindeki güzeli.

İngilizce kulübümüz bu anlamlı mesajı sizlere iletebilmek için, yıl içerisinde yoğun bir şekilde çalıştı ve 19 Nisan 2013 tarihinde verdikleri emeğe değen bir performans sergiledi." dedi.

Göz kamaştıran performanslarıyla velilerini ve öğretmenlerini göz yaşlarına boğan öğrencilerimiz, sahip oldukları İngilizce seviyesiyle de bunun haklı gururunu yaşadılar.

İngilizce tiyatroda görev alan Sıla ORDU(8A), Yağmur TOR(7B), Berna İBRAHİM(8B), Başak SAĞLAM(7B), Efe ÇİLEK(8A), Elif SELVİ(6A), Eylül AYVA(8A), Kaan AŞKAR(6A), Naz KARPAT(8A), Berke EDİPOĞLU(6B), Zeynep AKYÜREK(8A), Zeynep SAYIM(6B), Berfin TOPRAK(8A), Bora BAĞCI(6B), Berke Kaan SABAH(8B), Atakan LAHOĞLU(6B), Onur MÜHÜRDAR(8B), Arda ATAOĞUZ(5A), Melike GÖKÇE(8A), Bahar YARDIM(5A), Zeynep GÖNÜLTAŞ(7B), Işık Eylül ÖZORUÇ(5A), Arda ÜNLÜBURSA(7B), Asya ÇETİN(5A)'i İlköğretim Kurumları Müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ tebrik ederek verdikleri emek ve gösterdikleri çaba için de teşekkür etti.